Aktuality

Zobrazeno 11 až 20 z celkem 105 článků.
Kanonýři Kladno

Můžete hádat, o kom Kladenský deník takto referuje

"Adept reprezentačního dresu, jehož vedení Kladna obratně zlákalo na tuhle sezonu domů, aby mateřský klub dotlačil do vytoužené nejvyšší soutěže, hrál skvěle. Bod sice zapsal jediný, když v 50. minutě vstřelil pátou branku, ale když poté domácí snížili na 4:5, vynutil si faul a v následně přesilovce v podstatě Budějkám nepůjčil míček."

Kanonýři Kladno

Jiráková o životě ve Švédsku

Na webu Sport.cz vyšel velmi zajímavý rozhovor s reprezentantkou Nelou Jirákovou o jejím životě ve Švédsku.

Kanonýři Kladno

Jiráková na svém čtvrtém MS

Kladenská odchovankyně Nela Jiráková si před startem světového šampionátu v Singapuru povídala o své kariéře s redaktorem Kladenského deníku.

Kanonýři Kladno

Dvě Kladeňačky míří na MS

Dvě kladenské odchovankyně Nela Jiráková a Magdaléna Plášková byly nominovány na prosincové mistrovství světa žen v Singapuru. Gratulujeme a věříme, že nám do BIOSky přivezou ukázat medaili.

Kanonýři Kladno

Kanonýři v Kladenském deníku

"Když Kladno ve sportu sroluje giganty z Brna a Plzně, je to vždycky sláva. Florbalistům se přesně tohle povedlo během čtyř dnů." Aneb reportáž a fotogalerie v Kladenském deníku z posledních dvou zápasů Kanonýrů.

Kanonýři Kladno

Ferda na EFT!

Ferdinand Tomášek byl nominován do juniorské reprezentace, kterou v listopadu čeká turnaj Euro Floorball Tour ve švédském Malmö.

Kanonýři Kladno

V poháru proti Buldokům 26. října

Kanonýři už znají termín 5. kola Poháru Českého florbalu. Tým Bulldogs Brno přivítají v hale BIOS ve čtvrtek 26. října.

Kanonýři Kladno

Ferda na trénink repre!

Ferdinand Tomášek dostal pozvánku na jednodenní trénink juniorské reprezentace, který se uskuteční v úterý 3. října v Praze.

Kanonýři Kladno

Kanonýři získali Blažeje

A-tým Kanonýrů posílil 25letý útočník Petr Blažej, který přichází na přestup z SKV Vinohrady. Premiéru si odbude proti Startu98.