Krátké zprávy

Zobrazeno 101 až 107 z celkem 107 článků.
Kanonýři Kladno

Fotogalerie ze Skills day

Na kanonýrském Flickru si můžete prohlédnout fotogalerii z úspěšného středečního Skills day s mistry světa, kterého se v roli trenérů účastnili naši úspěšní junioři z nedávného světového šampionátu, Matyáš Bachmaier a Ondřej Papoušek. Doplnil je i asistent kouče „zlatých hochů“ Jan Pazdera. Autorem fotografií je Petr Hácha.

Kanonýři Kladno

Junioři začali porážkou

Juniorský tým Kanonýrů vstoupil do celostátní ligy domácí porážkou s Chodovem 1:4. O jedinou branku Kladna se postaral ve 40. minutě Jakub Šolle. „Soupeř dneska ukázal větší kvalitu, proměnil svoje šance a zaslouženě bere tři body. My se musíme lépe přizpůsobit kvalitě soupeřů a musíme hrát více sebevědomě, teprve potom můžeme pomýšlet na lepší výsledek. Jdeme se připravit na další utkání,“ řekl trenér Martin Hovořák. To hrají Kanonýři v neděli od 18.00 doma proti Spartě.

Kanonýři Kladno

Vedle áčka hrají doma i junioři

Nabitý program teď čeká příznivce Kanonýrů. Už ve čtvrtek odehraje A-tým v domácí hale BIOS zápas proti Chomutovu (19.30), v sobotu pak tamtéž hostí Torpedo Havířov (18.00). O víkendu ale do celostátní soutěže vstoupí junioři, kteří nejdříve v sobotu od 13.00 přivítají v „biosce“ Chodov. V neděli od 18.00 hrají rovněž doma proti Spartě. Přijďte týmy povzbudit!

Kanonýři Kladno

Bohuslávek mezi střelci

Jakub Bohuslávek má za sebou první velkou reprezentační akci. O víkendu se zúčastnil turnaje Euro Floorball Tour v Plzni a v závěrečném zápase proti Plzni dal dokonce premiérový gól. Tým obsadil třetí místo. Následně Bohouš poskytl rozhovor Českému florbalu, který si můžete přečíst i pustit zde.

Kanonýři Kladno

Bohouš v repre!

Jakub Bohuslávek je nominovaný do juniorské reprezentace, kterou od pátku 15. října do neděle 17. října čeká turnaj Euro Floorball Tour v Plzni. Jde o první zápasovou akci nově tvořeného výběru a celek postupně čeká střet se Švýcarskem, Švédskem a Finskem. Součástí realizačního týmu zároveň zůstávají trenér Jan Pazdera a fyzioterapeutka Gabriela Pecáková.

Kanonýři Kladno

School game odložen.

Dohrávka 1. kola mezi A-týmem Kanonýrů a Chomutovem se uskuteční 21. října od 19:30 v hale BIOS. „Duel byl původně plánován na 15. října jako school game, ale vzhledem k aktuální pandemické situaci ho odehrajeme jako klasické utkání. Po celou dobu pandemie se chováme s ohledem na hygienická nařízení odpovědně, a tak jsme se vzhledem k aktuálnímu počtu nakažených rozhodli projekt školního zápasu přesunout na období, kdy bude situace příznivější a hlavně bezpečnější,“ vysvětlil změnu generální manažer Kanonýrů Ondřej Riebauer.

Kanonýři Kladno

Junioři znají soupeře.

Junioři Kanonýrů už znají všechny své soupeře v celostátní lize. Kromě nich se z kvalifikační skupiny i následné baráže dostaly do hlavní soutěže následující celky: Vítkovice, Sparta, Black Angels, Chodov, FBC Liberec, FBC Ostrava, Hattrick Brno, Tatran Střešovice, Panthers Praha, Mladá Boleslav, Pardubice. Ligu Kladno rozehraje o víkendu 23. a 24. října, kdy v domácí hale BIOS hostí Chodov a Spartu.