Krátké zprávy

Zobrazeno 91 až 100 z celkem 107 článků.
Kanonýři Kladno

Junioři proti Panthers až 4. února

Zápas celostátní ligy juniorů mezi Panthers Praha a Kanonýry Kladno, který se měl původně odehrát v pátek 21. ledna, se na základě dohody obou klubů přesouvá na 4. února. Místo utkání (ZŠ Rudná) i začátek (19:30) zůstávají stejné.

Kanonýři Kladno

Termín pro Letní florbalový kemp a tábor

Už máme termín pro naše oblíbené prázdninové akce, Letní florbalový kemp a Letní sportovní tábor. Letos se uskuteční od 18. do 22. července, tak si zaškrtněte ve svých kalendářích. Přihlášky spustíme během března.

Kanonýři Kladno

Přihlášky na jarní kemp a tábor

Přihlášky na jarní florbalový kemp a sportovní tábor se rychle plní. Připomínáme, že obě akce se uskuteční během jarních prázdnin (14. až 18. února 2022).

Kanonýři Kladno

Fotky z Vánočního turnaje Kanonýrů

Na náš flickrový účet jsme nahráli téměř 150 fotografií ze středečního vydařeného vánočního turnaje Kanonýrů. Fotografie jsou vám plně k dispozici.

Kanonýři Kladno

Rodičovské schůzky hned zkraje ledna

Hned po Novém roce se rozjedou tradiční schůzky trenérů s rodiči. Budou se konat ve dvou termínech, 3. a 10. ledna, v konferenčním sále Sport hotelu Sletiště a konkrétní začátek je vždy závislý na kategorii. Více informací dostali rodiče přes členskou sekci.

Kanonýři Kladno

Posunutí zápasu proti Vítkovicím

Nedělní zápas celostátní ligy juniorů, ve kterém Kanonýři hostí Vítkovice, má nový začátek utkání. Místo původně avizovaných 15.00 dojde k úvodnímu buly v hale BIOS o 30 minut dříve.

Kanonýři Kladno

Přehled nových covidových pravidel

Od pondělí 22. listopadu vcházejí v platnost nová protiepidemická nařízení, z nichž nejzásadnější je, že se pro osoby starší 18 let přestávají uznávat PCR testy. Souhrnný přehled všech změn najdete v odkaze na webu Českého florbalu.

Kanonýři Kladno

Junioři vyhráli v Liberci

Juniorský tým Kanonýrů si připsal první výhru v celostátní lize. V divoké přestřelce zvítězil na palubovce Liberce 10:8. V neděli ho čeká duel proti doposud stoprocentní Mladé Boleslavi.

Kanonýři Kladno

Proti Torpedu v pátek 26. listopadu

Odložené utkání 9. kola 1. ligy mezi Kanonýry a Torpedem Havířov, které se neuskutečnilo kvůli poruše autobusu hostujícího týmu, už má nové datum. Uskuteční se 26. listopadu v hale BIOS a začátek je v 19.30.

Kanonýři Kladno

Jiráková a Plášková jsou v nominaci na MS

Dvě kladenské odchovankyně Nela Jiráková a Magdaléna Plášková se dostaly do závěrečné nominace na mistrovství světa žen, které se uskuteční od 27. listopadu do 5. prosince ve švédské Uppsale. Jiráková i Plášková patří k oporám reprezentace a Kanonýři budou celému družstvu držet palce.