Krátké zprávy

Zobrazeno 81 až 90 z celkem 107 článků.
Kanonýři Kladno

Pojďte si s námi zaběhat!

Kanonýři se v rámci přípravy zúčastní prvního ročníku běhu Unhošťská stopa, který se koná 23. dubna v Unhošti. Na výběr jsou trati v délce 10 a 22 kilometrů. Přidejte se k nám!

Kanonýři Kladno

Cvičení pro rodiče a jejich zdravá záda

Úspěšnou akci Florbal pro rodiče, která se koná každé první pondělí v měsíci v hale BIOS, doplníme o žádané kompenzační cvičení pro zdravá záda pod vedení licencované fyzioterapeutky Kanonýrů Gabriely Pecákové. Poprvé tomu bude 4. dubna od 19.30.

Kanonýři Kladno

Končí povinnost respirátorů v hale

Od pondělí 14. března končí pro diváky povinnost mít ve sportovních halách nasazeny respirátory. Prosíme, buďte i nadále ohleduplní.

Kanonýři Kladno

Juniory čekají v osmifinále Panthers

Žádný ze sedmi celků, které si vybíraly svého soupeře pro osmifinále play off juniorské celostátní ligy, si Kanonýry nezvolil. A tak ně zbyli Panthers Praha, osmý tým po základní části. Série startuje už o víkendu - v sobotu na půdě Panthers, v neděli na Kladně (17.00, BIOS). Kanonýři budou Panthers oplácet dvě porážky (5:6 a 5:10) ze základní části.

Kanonýři Kladno

Bachy nominován do reprezentace U23

Matyáš Bachmaier byl nominován do širšího kádru reprezentace do 23 let, kterou v tomto roce čekají dvě soustředění společně s mužským národním týmem. Výběr do 23 let si klade za cíl ulehčit úspěšným juniorům přechod do seniorské reprezentace.

Kanonýři Kladno

Junioři volí v play off Štíry

Junioři Kanonýrů, kteří v celostátní lize skončili na 11. místě, si pro předkolo play off (startuje o víkendu 5. a 6. března) vybrali Štíry z Českých Budějovic.

Kanonýři Kladno

V pondělí poznáme soupeře pro čtvrtfinále

Předkolo play off 1. ligy zná už po dvou zápasech své postupující: ve čtvrtfinále jsou Sokol Brno a Start98 Kunratice. V pondělí 21. února si tak od 14 hodin začnou první tři týmy tabulky (Ústí, Znojmo a Bulldogs Brno) vybírat své soupeře. Nejpozději ve 14.45 pak A-tým Kanonýrů bude vědět, s kým se ve čtvrtfinále, které startuje v sobotu 26. února, utká.

Kanonýři Kladno

Do haly už bez covidových kontrol

Od čtvrtku 10. února už neplatí povinnost se divákům i hráčům pro vstup do haly prokazovat platným očkovacím certifikátem či potvrzením o prodělání nemoci. Týmy nemusí rovněž před zápasy dokládat bezinfekčnost. V platnosti pro diváky zůstává povinné nošení respirátoru.

Kanonýři Kladno

Termíny odložených zápasů juniorů

Junioři už znají náhradní termíny odložených zápasů z minulého víkendu. Proti Tatranu Střešovice nastoupí už v úterý 8. února od 20.00 ve střešovické Stodole. Proti Black Angels nastoupí v neděli 20. února od 18.00 v hale v pražských Kbelích.

Kanonýři Kladno

Novinka v covidových pravidlech

V covidových pravidlech se objevila jedna novinka. Lidé po pozitivním PCR testu a ukončení izolace nemusí po dobu 30 dnů podstupovat testování či karanténu. Tedy na děti, které v posledním měsíci měly covid (30 dní se počítá od data pozitivního testu), se v případě pozitivních spolužáků nevztahuje karanténa a mohou do školy i na trénink.