Krátké zprávy

Zobrazeno 71 až 80 z celkem 107 článků.
Kanonýři Kladno

Tři Kanonýři v kádru talentované mládeže

Tři Kanonýři ročníku 2007 (Martin Čermák, Lukáš Hekl a Jakub Kabourek) byli nominování do širšího kádru talentované mládeže BU16 Západ.

Kanonýři Kladno

Úspěšný vstup do baráže!

Junioři Kanonýrů vyhráli nad FBC Plzeň první zápas baráže 6:5 a ve středu od 19 hodin si mohou v hale BIOS v odvetném utkání zajistit postup do celostátní soutěže. Přijďte je povzbudit!

Kanonýři Kladno

Bachmaierovy první body v SSL

Matyáš Bachmaier si připsal ve třetím kole švédské superligy dvě asistence. Ty však na výhru Hagundy proti Dalenu nestačily (5:7) a Bachmaierův tým tak prohrál i třetí zápas sezony.

Kanonýři Kladno

Bachy v repre mladých

Kouč Jan Pazdera povolal Matyáše Bachmaiera do nově tvořené reprezentace hráčů do 23 let. Tým se na přelomu září a října sejde na herním soustředění v Kutné Hoře.

Kanonýři Kladno

Bohuslávek znovu v reprezentaci

Jakub Bohuslávek zůstává pevnou součástí juniorské reprezentace. Teď byl nominován na soustředění, které se uskuteční v Bystřici nad Pernštejnem na přelomu září a října.

Kanonýři Kladno

Rozhovor s Honzou Pechrem

Náš kondiční trenér Jan Pechr už více než půlroku provozuje vlastní posilovnu Mamba gym, kam chodí poctivě cvičit i florbalisté. Rozhovor s Honzou o gymu a tréninku si můžete přečíst v Kladenském deníku.

Kanonýři Kladno

Šolleová nejlepší brankářka MSJ

Odchovankyně Kanonýrů Monika Šolleová byla vyhlášena nejlepší brankářkou mistrovství světa juniorek. Hráčka střešovického Tatranu tak výrazně pomohla k historickému stříbru, ke kterému jí i celému družstvu Kanonýři upřímně gratulují.

Kanonýři Kladno

Kryštof Krbec v novinách

Zajímavý rozhovor s obráncem Kryštofem Krbcem si můžete přečíst na webu Kladenského deníku. Dozvíte se také, co by chtěl jednou stavět.

Kanonýři Kladno

Skills day pro brankáře

Zbývají poslední volná místa na Skills day pro gólmany, který se koná v neděli 12. června v hale BIOS. Přihlásit se můžete zde:

Kanonýři Kladno

Bohouš pevnou součástí repre

Jakub Bohuslávek dál zůstává pevnou součástí juniorské reprezentace. Kouč Matěj Klucho ho nominoval na soustředění do Bystřice nad Pernštejnem, které se koná od 12. do 15. května.